Jídlo
Základem je zvolit nadpis, co přiláká...
No pojďme k tématu. Náhodou jsem po pár týdnech zabrousil na web septimy a jedna studentka tam referuje o schůzce studentské rady. Krom nějakých keců o ročence se prý paní Straková ptá, co bysme rádi viděli nového na jídelníčku. Něco nového znamená něco nového a ne co bychom rádi zrušili. Podotýká ještě, že hranolky ani smažák se dělat nesmí.
Máme tedy jedinečnou (v pořadí už druhou, po tom dotazníku kdysi dávno) šanci se v jídelně najíst častěji, než doposavad. Takže, co nového vás napadá?
Komentáře
Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživateléVimmi: Mám pocit, že se se něco změnilo, dřív se to nedalo jíst mnohem častěji.
Luke: To určitě ne, nedávno se zdražily z 18,- na 20,-
tak me napada,kam se podel ten onen jidelnovej dotaznik? a kam se podel jeho ucel kdyz se potom nezmenilo vubec nic?
Bude s tím souviset i zvýšení ceny za oběd? Kolik teď platíte?
Tak ten květák není špatnej nápad no a změnu brambor by asi uvítali všichni. Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy snědl víc jak jeden kus oné hmoty.
2Dave: Však to se dovezou bedny takové žluté hmoty a pak z toho vykrajovátkama dělají tvary brambor, trošičku to ohřejí (ne moc, aby se to nerozteklo) a šup s tím na talíř...
2Dudu: Nějak jsem si ho nevšiml.
Jinak bych jim doporučoval urychleně změnit metodu přípravy brambor, neboť to, co nazývají bramborami, je mírně rozvařené, ale především nesmírně hnusné. Blé.
COKOLI BEZ MASA!!!! nb nějaký normální kuřecí obalovaný řízky
když ne smažák tak květáky ale obalovanýý..jíst se dá jak co
Pokud vím, tak rýžový nákyp je pořád.
Brokolice fuck. Nebýval v primě rýžový nákyp? Nezlobil bych se, pokud by ho nezmrvili. Jinak mne nic nenapadá --- nestěžuju si, jíst se to dá, jenom je toho poněkud málo, chtělo by to větší porce. Jo a častěji rajskou polévku (i nadále bez cibule). ^_^
Zapečená brokolice *slint*, vepřový nudličky (na sucho), řízek v pivním těstíčku, párky a klobásky, bramboráky, ondráš... je toho spousta!